Konditoriet i Oskarshamn med tårtor till alla tillfällen

Konditori Flanaden i Oskarshamn har tårtor till alla tillfällen.
Bröllopstårtor, doptårtor, figurtårtor och smörgåstårtor bakas alla från grunden i det egna bageriet.

En hemgjord tårtbotten består av ägg, socker, mjöl och bakpulver och precis så bakas även en tårtbotten på Konditori Flanaden. Om det sedan är en bröllopstårta du vill ha så kan du välja på flera olika smaker eller varför inte komponera en själv? Den vanligaste är dock den friska hallon/passionsmoussen. Doptårtor och studenttårtor finns det också gott om eller vad sägs om en figurtårta till barnkalaset? Kanske spindelmannen eller Pippi Långstrump?

Konditori Flanaden har cirka 20 olika sorters tårtor att välja mellan i standardutbudet. Men ingenting är omöjligt, eller?
– Vi får ofta förfrågningar om vi kan göra si eller så och oftast kan vi det. Det går att få andra fyllningar, smaker, dekorationer eller former, säger Torbjörn Holgersson.

Till bröllopstårtor finns svängd eller rak ställning att placera tårtan på. Du kan dekorera med levande blommor eller få marsipanrosor i valfri färg som är tillverkade i konditoriet.

Smörgåstårtor

Även smörgåstårtor bakas från grunden i konditoriet och du kan välja mellan tre olika fyllningar; tonfisk, skinka och skagen. Till och med äggen kokas på plats. För att den ska bli riktigt saftig och god ska man helst beställa den två dagar innan man hämtar den.

smorgastarta_fruktsmorgastarta_rakor